byggesagkyndig-danmark.dk-logo

Byggesagkyndig huskøb

Det kan være en fordel at kontakte en byggesagkyndig ved huskøb, så du kan være sikker på, at der ikke er fejl i tilstandsrapporten eller andre ting, som kan resultere i dyre regninger, senere hen. Hos Byggesagkyndig Danmark tilbyder vi online rådgivning, når du køber en ejendom.

Kontakt os på +45 66 44 58 88 eller via kontakt@byggesagkyndig-danmark.dk for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, i forbindelse med dit køb.

Hvorfor bruge en byggesagkyndig ved huskøb?

Ved at kontakte en byggesagkyndig ved huskøb, kan du, med ro i maven, stole på, at der en professionel, som gennemgår tilstandsrapporten fra huset og danner sig et overblik over bygningens tekniske tilstand.

Finder vi nogle fejl eller mangler, hjælper vi også med dialogen, så vi sikrer, at der bliver taget hånd om manglerne. Dette kan eventuelt foregå som et prisnedslag i ejendommen, så I kan bruge pengene til at rette op på problemet.

Det er derfor ikke ensbetydende med, at I ikke kan købe boligen, hvis vi finder nogle fejl og mangler. Det betyder blot, at I slipper for at opdage problemerne, når huset er købt eller skaden er blevet større.

Professionel rådgivning online

Hos Byggesagkyndig Danmark, tilbyder vi professionel rådgivning online, hvilket betyder at vi kan hjælpe overalt i landet. Vi er derfor ikke begrænset af beliggenhed, og vi kan tilbyde effektiv vejledning nemt.

Når I vælger os, som byggesagkyndig ved huskøb, gennemgår vi tilstandsrapporten og giver vores vurdering af ejendommen. Vi ønsker at inddrage dig i processen, så vi er sikre på, at du forstår vores pointer og får mest muligt ud af vores rådgivning.

Vi sikrer altid, at vores service er af højeste kvalitet, hvilket ikke forhindres af, at vi tilbyder online rådgivning. Du kan derfor altid være tryg ved at vælge os, som byggesagkyndig til huskøb eller ved andre projekter.

Hvad kan man forvente af en byggesagkyndig ved huskøb?

Vores medarbejdere er alle fagligt uddannede inden for feltet, som enten håndværkere eller bygningskonstruktører. De er derfor eksperter i at spotte fejl i fundamenter og fugtdannelser, som kan være svære at genkende, for det utrænede øje.

Dertil er de vante i tilstandsrapporter og ved, hvad den skal indeholde. De har også styr på, hvad forsikringerne kan dække, og hvad der vil være på jeres regning. I det lange løb, er der derfor mange penge at spare, ved at bruge en byggesagkyndig ved huskøb.

 

Læs også mere om Byggesagkyndig Hillerød, og byggesagkyndig i København og omegn her.