byggesagkyndig-danmark.dk-logo

Byggesagkyndig til nybyggeri

Lad os være din byggesagkyndig til nybyggeri, hvad end det er dig, der står for opførelsen, byggeriet eller hvis du er køber. Hos Byggesagkyndig Danmark, er vi erfarne fagfolk med stor ekspertise inden både byggetilsyn og rådgivning på byggeprojekter.

Online rådgivning

Vi kan bistå dig ved ethvert projekt, da vores service eksklusivt udføres online. Dette betyder, at du nemt og bekvemt kan booke en tid til rådgivning, tilsyn eller skøn, lige når det passer dig.

Dette gør vores service utroligt fleksibel og helt personlig. Behøver du hjælp allerede samme dag, kan vi være med dig på telefonen. Alt du behøver er en smartphone med et kamera, og så kan vi være med til tilsyn og lave vurderinger, uden at være fysisk til stede.

Din byggesagkyndig til nybyggeri

Er du blevet lun på en bolig i et nybyggerkvarter, men er du usikker på, om det er en god mulighed, eller om der skulle gemme sig ubehagelige overraskelser, kan du med fordel bruge vores rådgivning som byggesagkyndig til nybyggeri.

Vi vil assistere dig med vurdering og tilsyn af boligen på Sjælland eller i andre landsdele, så du ikke misser fejl og mangler ved boligen, som du ellers kunne have tab økonomisk på. Det er nemlig værd at vide, at man ved de fleste byggeprojekter kan finde ting, som du kan ende med at skulle punge ud for. Lad os hjælpe dig.

Køb eller opførsel af nybyggeri?

Vi kan både være dig behjælpelig med rådgivning og vurderinger, på både erhvervssiden og privatsiden af byggeriet. Vi hjælper nemlig gerne med køberrådgivning, når du er på udkig efter en ny bolig i nybyggeri, men også byggefirmaer med gennemgang af tilstandsrapporter, byggetilsyn og mere.

Hertil spænder vores ekspertise som byggesagkyndig til nybyggeri også over 1 til 5 år gennemgang af byggerier, afleveringsforretning og boligtjek for både private og erhverv.

Kontakt os i dag, hvis vi skal bistå ved dit huskøb, et byggeri eller andet. Kom nemt i kontakt med os via vores kontaktformular. Du kan også ringe til os på +45 66 44 58 88 eller skrive en mail til kontakt@byggesagkyndig-danmark.dk

Erfaren rådgivning af byggesagkyndig

Ved overtagelse af en bolig, kan det være relevant at bruge en byggesagkyndig til nybyggeri, da det kan blive dyrt at komme fejl og mangler til livs efterfølgende.

Som din erfarne rådgiver, vil der blive gennemgået tilstandsrapporter, lavet byggetilsyn og mere, som en byggesagkyndig til nybyggeri vil have helt styr på. Derfor kan denne også bruges som sparringspartner, i forhold til køb, opførsel, ombygning, osv.

Læs mere om hvad en byggesagkyndig er og Byggesagkyndig Hillerød her.