byggesagkyndig-danmark.dk-logo

Ydelser

Skal du bruge hjælp til og rådgivning på dit kommende huskøb eller -salg, byggeprojekt eller lignende, så kan du kontakte Byggesagkyndig Danmark. Vi er online rådgivning, som hjælper dig, præcis hvor du er.

Hvad hjælper vi med?

Hos Byggesagkyndig Danmark er vi en stor håndfuld erfarne fagfolk, som har flere års erfaring med byggetilsyn, rådgivning og adskillige byggeprojekter.

Vores service er online, hvilket giver dig mulighed for at få sparring, uanset hvor du befinder dig. Du kan booke en tid til rådgivning, tilsyn eller skøn, lige når det passer dig.

Fleksibilitet og personlig betjening er kernen i vores forretning, og du kan få hjælp og sparring efter kort tid.

Byggesagkyndig i hele landet

Få hjælp af en byggesagkyndig rådgiver, så du undgår fejl eller mangler i dine tilstandsrapporter. Alle bør have ret til kompetent rådgivning på et byggeprojekt – stort som småt.

Står du med et spændende projekt, om det er renovering på ældre bygninger eller problemer med et nybyggeri, så kan vores byggesagkyndige rådgiver bistå med online vejledning.

Da vi opererer online, kan du få hjælp til alt fra tilsyn af din bolig på Sjælland til rådgivning på større erhvervsprojekter i Nordjylland.

Lad os hjælpe dig med at undgå fejl.

Vores ydelser

byggesagkyndig-danmark.dk-ydelse-2

Boligtjek & førsynsrapport

Vi laver det indledende boligtjek, hvor fejl og mangler i ejendommen ofte findes, og fremhæver disse, før en tilstandsrapport udarbejdes.

byggesagkyndig-danmark.dk-ydelse-3

Ombygning & renovering

Ved renovering og ombygning er byggetilladelser og faglig viden om håndværk essentielt. Vi guider dig til de rette valg.

byggesagkyndig-danmark.dk-ydelse-7

Byggetilsyn

Fuld gennemgang af tilstandsrapport, rådgivning ved nybyggeri, tilbygninger og ved renovering. Vores byggesagkyndig hjælper dig som husejer.

byggesagkyndig-danmark.dk-ydelse-4

Huskøb & køberrådgivning

Vi hjælper både med køberrådgivning og afleveringsforretning ved huskøb, når du har købt bolig. Herunder gælder nøgleoverdragelse til nybyg og overtagelse af renoveringer.

byggesagkyndig-danmark.dk-ydelse-5

Årlig gennemgang

Vi hjælper med en 1 års og 5 års gennemgang af bygning, hvor det er vigtigt at have en god rådgiver med byggeteknisk erfaring og med viden inden for byggejura.

byggesagkyndig-danmark.dk-ydelse-6

Syn og skøn

Som din byggesagkyndig, vil vi bistå dig med byggeteknisk viden, når der skal laves syn og skøn for byggerier og ejendomme.

byggesagkyndig-danmark.dk-ydelse-1

Fugtskader & skimmelsvamp

Fugtskader og skimmelsvamp findes i både nye boliger og ældre ejendomme. Står du med skader eller fugt, kan vi være din online rådgiver.

Spørgsmål?

Kontakt din kommende online sparringspartner

Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra sparring til gennemtjek af tilsynsrapporter og mange andre processer i dit byggeprojekt. 

Er du blevet nysgerrig på endnu mere Byggesagkyndig Danmark, så kan du læse nærmere om, hvad en byggesagkyndig er, og hvor du kan få hjælp af en byggesagkyndig i Hillerød