byggesagkyndig-danmark.dk-logo

Om os

Hvem er Byggesagkyndig Danmark? Vi er en samling af erfarne byggesagkyndige rådgivere, som hver dag brænder for at skabe den bedste rådgivning for vores kunders byggeprojekter.

Online rådgivning

Hos Byggesagkyndig Danmark kan du få hjælp og sparring til dit byggeprojekt online. Det giver dig fleksibilitet i dit projekt, da vi effektivt og hurtigt kan være din sparringspartner, uanset hvor du er.

Alt du har brug for, er en smartphone med et kamera, hvor vi herover kan bistå med hjælp til byggetilsyn, køber- eller salgsrådgivning. Alt uden at være til stede fysisk.

Retfærdige priser, hvor alle kan være med

Da vi arbejder online, kan vi tilbyde vores priser på byggetilsyn, rådgivning, gennemgang af tilstandsrapporter og meget andet til en fordelagtig pris.

Det gør, at flere har adgang til kompetent rådgivning, og vi mener, at alle skal have adgang til uvildig og faglig byggerådgivning.

Rådgivning i alt fra køb til opførsel af nybyggeri

Uanset størrelsen og typen på dit projekt, så har vi erfarne byggerådgivere, som har erfaring med alt fra nybyggeri til renovering af ældre komplekser og boliger.

Derudover har vi arbejdet med alt fra private til erhvervskunder, så du er velkommen til at kontakte os for dit enkeltstående projekt.

Står du overfor et boligkøb, kan vi desuden hjælpe med at gennemgå dokumenter såvel som den fysiske tilstand på byggeriet.

Kontakt en erfaren byggerådgiver

Har du spørgsmål til mulighederne og sparringen på dit projekt eller vores ydelser, glæder vi os til at høre mere fra dig. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, eller ring til os på telefonnummer: +45 12 34 56 78.

Læs i mellemtiden mere om, hvad en byggesakyndig er og dine muligheder for blandt andet et online samarbejde med en byggesagkyndig i Hillerød her.