byggesagkyndig-danmark.dk-logo

Hvad er en byggesagkyndig - Vi står klar til at hjælpe dig

Du har måske hørt om det før, men hvad er en byggesagkyndig? En byggesagkyndig er en rådgiver, der bistår med at udføre byggetilsyn under byggeprojekter og fungerer desuden som formidler/rådgiver ved boligkøb og -salg. Hos Byggesagkyndig Danmark tilbyder vi effektiv online service i alle områder, så du kan få nem og hurtig vejledning, når du har brug for det.

Hvad laver en byggesagkyndig?

Står du over for opstarten af et byggeprojekt, kan vores kompetente og erfarne bygningsrådgivere være til stor hjælp for dig. De kan være med til at sikre, at du undgår alvorlige fejl i byggeriet, som senere kan medføre betydelige økonomiske konsekvenser.
 
Med andre ord kan du være tryg ved at få et byggeri af den ønskede kvalitet, som du betaler for. Hvis der opstår konflikter mellem parterne midt i en bolighandel eller et byggeprojekt, kan en bygningsrådgiver fra Byggesagkyndig Danmark træde til som mægler.
 
Det skal bemærkes, at titlen “bygningsrådgiver” ikke er beskyttet, men din valgte bygningsrådgiver skal have en grundlæggende uddannelse inden for byggeteknik.

Vi hjælper med det hele

Hos Byggesagkyndig Danmark tilbyder vi forskellige ydelser i forbindelse med byggeprojekter og mere. Du kan derfor trygt henvende dig til os, har du spørsmål i forbindelse med et boligtjek eller skal du have gennemgået en tilstandsrapport.
 
Det er nemt at overse fejl og mangler, har man ikke stået i en lignende situation før. Med professionel hjælp er du sikker på, at dit køb lever op til prisen, og at du ikke bliver snydt. En byggesagkyndig kan derfor være med til at give ro i maven, så du er sikker på, at træffe de rigtige beslutninger.
 
Er du i tvivl om, hvilke ydelser vi tilbyder, kan du finde mere information her. Vores ekspertise strækker sig fra boligtjek & førsynsrapport, ombygning & renovering, huskøb & køberrådgivning til fugtskader & skimmelsvamp samt meget mere.
 

Har du brug for hjælp til et byggeprojekt, kan du kontakte os på +45 66 44 58 88 eller skrive en mail til kontakt@byggesagkyndig-danmark.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvorfor vælge os som byggesagkyndig?

Når vi har forklaret dig hvad er en byggesagkyndig, vil du måske også gerne vide, hvordan du får hjælp fra en. Med vores online service er du sikret hurtig og sikker vejledning i alle områder, 365 dage om året. Vi er derfor fleksible og kan stå klar, når du har brug for hjælp og sparring. Book en online konsultation.
 
Vælger du at bruge os, sparer du desuden penge og tid på transport. Der er derfor tale om nem og hurtig vejledning, så du kan fortsætte dit projekt med ro i maven. Vores første prioritet er, at sikre vores kunder en tryg og rar oplevelse, så de bliver klædt på til den opgave, de står overfor.