byggesagkyndig-danmark.dk-logo

Byggesagkyndig pris

Få, hos os, en fair byggesagkyndig pris. Hos Byggesagkyndig Danmark kan vi levere hurtig og fleksibel hjælp til alt fra rådgivning omkring køb og nybyggeri til byggetilsyn og gennemgang af tilstandsrapporter. Lad os være din ekspert på området.

Giv os et ring på +45 66 44 58 88 eller skriv en mail til kontakt@byggesagkyndig-danmark.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvad koster en byggesagkyndig?

Din byggesagkyndig pris varier efter, hvad det er, du behøver hjælp til.

  • Personlig køberrådgivning ved huskøb fra 3.500 kr. inklusiv moms
  • Byggetilsyn for erhverv fra 26.500 kr. inklusiv moms.

 

Det er klart, at et større projekt, som kræver større omhyggelighed og tidsforbrug, vil koste mere, end et projekt, hvor vi bistår som sparringspartner og rådgiver. Hvad end du behøver vores hjælp til, fremstår vi gerne som du uvildige byggerådgiver, for både private og erhverv.

Rådgivning, du vil sætte pris på


Ved overtagelse af både nye og ældre ejendomme, vi opførsel af nybyggeri og renovering eller ombygning af bygninger, kan det være en fordel at have en erfaren byggesagkyndig ved sin side.

Man vil, for enhver pris, gerne have opdaget ubehagelige overraskelser, eksempelvis fugt eller skimmelsvamp, inden overtagelsen eller igangsættelsen af et projekt eller et huskøb. Dette vil nemlig være noget, der vil ændre kursen for projekter og have betydning for prisen på en bolig.

En fair byggesagkyndig pris

Vi søger altid efter at levere den bedste service, skabe tryghed omkring byggerier og ejendomme og være uvildige rådgiver på alle typer af projekter. Derfor kan du med fordel bruge os, som din ekspert, når du skal have lavet energimærkning, gennemgået tilstandsrapporter og mere, til en fair byggesagkyndig pris.

Skal vi være din uvildige rådgiver, kan du med fordel indhente din byggesagkyndig pris, så du ved, hvad du kan forvente, for vores ekspertise. Vi kan være ved din side hvor som helst og når som helst, da vi fungerer som online rådgivere. Book tid i dag.

Hvad koster et boligtjek?

Ved boligtjek ligger en byggesagkyndig pris på ca. 3.750 kr. inklusiv moms. Her gennemgår vi tilstandsrapporten, førsynsrapporten samt rådgiver dig i forbindelse med renoveringer eller ombygninger og mistanke om fugtskader og skimmelsvamp.
 
Det kan være dyrt, hvis man opdager mangler i tilstandsrapporten eller skimmelsvamp i væggene efter, at man har købt boligen. Derfor kan det være rart at vide og give ro i maven, at en professionel byggerådgiver har vurderet både bolig og tilstandsrapport.

Uvildig byggesagkyndig til god pris

Ved at vælge os, får du en uvildig byggesagkyndig til en pris, hvor alle kan være med. Du får derfor en vurdering, som ikke er påvirket af egne eller andre interesser, og som udelukkende forholder sig til det materiale, vi får.
 
Da vores service er online, slipper du for at betale for transport. Dette er nemlig ofte en del af den pris, du får hos fysiske byggesagkyndige. Derudover er vi også tilgængelige alle 365 dage om året, så du altid kan få vores hjælp, når du har brug for det.
 
Læs mere om byggesagkyndige i Århus og Nordjylland.

Hvorfor er det en god idé at kontakte en byggesagkyndig?

Det kan være en måde at spare mange penge, hvis man booker en byggesagkyndig til en god pris. Det er netop dig som boligejer, der har ansvaret for vedligeholdelsen af din ejendom, og hvis det ikke prioriteres, kan det ende i dyre udgifter.
 
Det kan være svært selv at spotte fugt eller utætheder, og det kan derfor være nødvendigt at få hjælp fra en professionel, som er trænet i at spotte de mindste fejl.
 
Om du bor i et gammelt hus eller nybyg, kan du kontakte os for et boligtjek eller 1-5 års gennemgang af din ejendom. Du behøver ikke at gøre andet end at kontakte os, og så klarer vi alt det byggetekniske og praktiske. Hos os får du både en god byggesagkyndig pris og en god professionel service, som både er hurtig og effektiv.

Bliv klogere på, hvad du får for din pris

Se mere om vores ydelser, hvis du har bruge for en byggesagkyndig på dit næste projekt, til en god pris. Vores rådgivning og ekspertise dækker over en længere række af områder, som både kan komme til fordel for den private såvel som erhvervskunder.

Læs eksempelvis her mere om køberrådgivning, hvordan vi laver syn og skøn, eller hvad du kan forvente dig, når vi laver gennemgang af tilstandsrapporter og af ejendomme og byggerier mere generelt.

Se også byggesagkyndig til huskøb eller prisen på en byggesagkyndig.